Фото: Офіс президента

Трамп і Гарріс домовилися провести дебати на телеканалі ABC News: названо дату

Кандидати в президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і Камала Гарріс домовилися провести дебати на телеканалі ABC.

Про це проінформувала прес-служба телеканалу.

Наголошується, що дебати між Трампом та Гарріс відбуться вже на початку вересня. 

"ABC News прийме дебати кандидатів у президенти 10 вересня на телеканалі ABC. Віце-президентка Гарріс і колишній президент Трамп підтвердили, що візьмуть участь у дебатах на ABC", — йдеться у повідомленні.

Водночас, за інформацією CNN, Трамп раніше заявив, що хоче, крім цих, провести ще двоє дебатів із Гарріс на телеканалах Fox і NBC. Так, на пресконференції у своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді він заявив, що погодився провести дебати 4, 10 і 25 вересня і чекає на відповідь Гарріс. За словами Трампа, він із нетерпінням чекає на дебати, які, за його словами, будуть "дуже показовими".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Дональд Трамп, який претендує на президентську посаду в США, планує вийти на контакт із лідером України Володимиром Зеленським кремлівським диктатором Володимиром Путіним у разі перемоги на виборах. Він намагатиметься домогтися переговорів, які принесуть Україні мир.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.08.2024 07:57