Камала Гарріс. Фото: x.com/KamalaHarris

Гарріс відмовилася брати участь у дебатах на умовах Трампа

Кандидатка у президенти Сполучених Штатів Америки від демократів Камала Гарріс відхилила пропозицію кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа провести дебати на його умовах.

Про це повідомляє CBS News.

Зокрема, Трамп запропонував Гарріс провести дебати 4 вересня на телеканалі Fox News. Проте, у штабі Гарріс повідомили, що не підтримують таку ініціативу.

"У штабі Камали Гарріс заявили, що дотримуватимуться початкового плану щодо проведення дебатів на ABC News", — йдеться у повідомленні.

Крім того, команда Камали Гарріс наголосила, що вони відкриті для обговорення проведення подальших дебатів, але лише після того, як відбудуться ті, на які обидва кандидати вже погодилися.

"Йому (Трампу, — ред.) потрібно припинити грати в ігри та з’явитися на дебати, на які він уже погодився, і які відбудуться 10 вересня", — додали там.

Нагадаємо, 2 серпня віце-президентку Сполучених Штатів Америки Камалу Гарріс офіційно затвердили як кандидатку у президенти від Демократичної партії. Зокрема, Гарріс набрала достатню кількість голосів від делегатів Демократичної партії, щоб отримати номінацію на президентські вибори. В голосуванні взяли участь близько чотирьох тисяч обранців. 

Додамо, раніше американські видання зазначили, що російське керівництво побоюється перемоги на виборах у США представниці демократів Камали Гарріс. У Кремлі переконані, що в такому випадку природа американської політики стане, на їхній погляд, "ірраціональною, непрагматичною і саморуйнівною".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 03.08.2024 22:50