Василь Ломаченко. Джерело: Instagram українського боксера

Тренер Джервонти Девіса закликав Ломаченка завершити боксерську кар'єру: у чому причина

Кенні Елліс, який тренує чемпіона WBA у легкій вазі Джервонту Девіса, закликав українського боксера Василя Ломаченка завершити професійну кар'єру. Це пов'язано з відсутністю мотивації в уродженця Одещини.

Про це Кенні Елліс написав на своїй сторінці в Instagram. Він, зокрема відреагував на інформацію про те, що Василь Ломаченко не налаштований на бій з його клієнтом.

"Якщо Ломаченко не може мотивувати себе, отримавши шанс стати обличчям боксу, його команда повинна повісити свої рукавички туди, де він більше ніколи не зможе їх дістати. Він закінчив", — йдеться у заяві Елліса.

Тренер Джервонти Девіса закликав Василя Ломаченка завершити професійну кар'єру

Скріншот зі сторінки в Instagram Кенні Елліса

Раніше менеджер Егіс Клімас повідомив, що Василь Ломаченко не вийде на ринг до кінця року, бо у нього відсутня для цього мотивація.

Нагадаємо, 12 травня український боксер Василь Ломаченко провів чемпіонський бій за звання володаря поясу чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF. Він нокаутом переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа.

Ще на початку квітня промоутер Олександр Красюк висловив думку, що об'єднавчий бій між українськими боксерами Василем Ломаченком і Денисом Берінчиком навряд чи відбудеться.

Своєю чергою чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон викликав на бій володаря титулів IBF та IBO Василя Ломаченка. Для цього американець одягнув спеціальну футболку, на якій зображений сам Василь та його промоутер Боб Арум.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.07.2024 19:42