Фото: Rastislav Hribik

Тренер збірної Словаччини коротко описав силу збірної України

Наставник збірної Словаччини Франческо Кальцона дав характеристику українській команді напередодні очного поєдинку в рамках другого туру групового етапу чемпіонату Європи. Він також поділився очікуваннями від поєдинку з українцями.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Перша гра була важкою, але зараз всі гравці в порядку. Україна має чудову якість та ідентичність. Вони уже деякий час працюють під керівництвом нового тренера. Це буде важка гра, але у нас також є власна якість", — йдеться у заяві тренера збірної Словаччини.

Кальцона також наголосив, що найбільша сила його команди — це скромність. 

"Ми повинні викластися на 110%, якщо хочемо порадувати наших людей. Ми дуже раді бачити стільки словацьких уболівальників, як у грі проти Бельгії. Сподіваюся, вони продовжать підтримувати нас у майбутніх іграх", — наголосив коуч.

Тренер словацької збірної заявив, що йому не було важко підготувати гравців морально. 

"Ейфорія (після перемоги над Бельгією, — ред.) тривала кілька годин, але трьох очок точно не вистачить, щоб вийти далі. Поки що немає приводу для святкування, ми повністю зосереджені на матчі", — наголосив Франческо Кальцона.

Варто зазначити, що наступний поєдинок на Євро-2024 збірна України проведе вже у п'ятницю, 21 червня, зі збірною Словаччини. У першому турі турніру наші земляки розгромно програли збірній Румунії з рахунком 3:0.

Нагадаємо, перед початком матчу проти Румунії збірна України записала зворушливе відеозвернення зі словами вдячності для своїх вболівальників, які нині боронять нашу країну на фронті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.06.2024 08:26