Сергій Ребров. Джерело: Українська асоціація футболу

Тренер збірної України прокоментував прогрес Артема Довбика у "Ромі"

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився думками щодо прогресу українського форварда Артема Довбика, який виступає за італійську "Рому". Фахівець вважає, що Довбик має успіхи в італійському чемпіонаті.

Як повідомляє Tribuna.com, Ребров заявив про це перед матчем Ліги Європи "Рома" — "Динамо" Київ, у якому український нападник має зіграти проти киян.

За словами головного тренера національної збірної України, якщо Довбик вже забиває та забиває досить багато, він вже має успіхи. Водночас кожному гравцю важливий час, особливо в італійському чемпіонаті.

"Я вважаю, що він гарно прогресує. Це нелегко у "Ромі", бо я бачу, що зараз команда на стадії становлення, але він вже допомагає, забиває — це для нападника дуже важливо", — заявив Ребров.

Зауважимо, що Довбик у цьому сезоні перейшов до римського клубу з іспанської "Жирони", де українець виступав впродовж минулого сезону. Італійський клуб заплатив за українця 30,5 мільйона євро. За каталонців український нападник забив 24 м'ячі та віддав вісім результативних передач, що дозволило йому виграти престижний трофей "Пічічі". Його вручають кращому голеадору сезону в іспанській Ла Лізі. Окрім українця, цей трофей вигравали такі легенди світового футболу, як Ліонель Мессі, Дієго Форлан, Карим Бензема та Кріштіану Роналду. 

У цьому сезоні Довбик відзначився чотирма голами та однією результативною передачею за "Рому" у 10 матчах. Тричі він забивав у Серії А та один раз у Лізі Європи. 

Нагадаємо, раніше Довбик поділився своїми думками щодо своєї адаптації у клубі та взаємодії з партнерами по команді. Українець вважає захисників італійського чемпіонату сильнішими за центрбеків іспанської Ла Ліги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.10.2024 14:06