Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Тривога дійшла до західних областей: де оголошено загрозу застосування ударних БпЛА

У ніч на неділю, 24 березня, російські окупанти продовжують атакувати Україну ударними безпілотниками типу "Шахед". Ворожий обстріл почався у суботу ввечері, станом на зараз повітряна тривога дійшла до західних областей.

Так, небезпеку оголошено для Херсонської, Миколаївської, Черкаської, Вінницької, Хмельницької та Чернівецької областей. Повітряні сили о 02:06 повідомили про загрозу застосування ударних БпЛА для Миколаївської та Херсонської областей. О 02:13 загроза поширилася на Чернівецьку область.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Зазначимо, що кілька годин тому у Кривому Розі Дніпропетровської області лунали вибухи, перед цим Повітряні сили інформували про рух "шахедів" у напрямку міста.

Нагадаємо, у суботу, 23 березня, ворожі безпілотники атакували Харків. Було зафіксовано "приліт" в одну з комунальних установ. Поранення отримав цивільний чоловік. Крім цього, того ж дня російська армія вкотре вгатила ракетами по Харкову. За словами мера Ігоря Терехова, прилетіло у промзону одного з районів міста — без постраждалих. Внаслідок ворожої атаки незначні ушкодження зазнала нежитлова будівля.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 02:36