Фото: armyinform.com.ua

Тривога оголошувалася двічі: влада розкрила подробиці нічного терору столиці "шахедами"

Вночі 20 жовтня війська країни-агресорки атакували Київ ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Сирени у столиці лунали двічі.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Зазначається, що ворожі безпілотники були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ дрони заходили кількома хвилями.

"Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі і сумарно тривала близько трьох годин. Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці", — наголосили у КМВА.

Попередньо, поранених та руйнувань внаслідок чергового рашистського обстрілу у столиці немає.

Водночас киян закликали відповідально ставитися до оголошення небезпек, не нехтувати правилами і завжди користуватися укриттями.

Зауважимо, у ніч на неділю, 20 жовтня, російські окупанти масовано атакували Україну ударними безпілотниками типу "Шахед". Ворожі дрони було зафіксовано у більшості областей. Близько опівночі "шахеди" наблизилися до столиці. У місті лунали вибухи — працювала протиповітряна оборона.

Нагадаємо, минулої ночі росіяни також тероризували Україну дронами. У Києві внаслідок обстрілу отримала поранення жінка, було пошкоджено автомобілі та будинок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2024 07:06