Фото: Генштаб ЗСУ

Трупи вивозять "КАМАЗами", лікарні забиті: окупанти нажахані своїми втратами біля Авдіївки

Втрати росіян на Авдіївському напрямку жахають уже самих окупантів, яких диктатор Володимир Путін відправив на війну в Україну. Загиблих вивозять "КАМАЗами", а поранених стільки, що їх розміщують у цивільних лікарнях, хоча й там не вистачає місця.

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів зі своїми родичами. Цього разу рашист розповів про великі втрати у підрозділах російської армії, що діють на Авдіївському напрямку. 

"Народу багато, пацанів б***ь взагалі везуть машинами щодня. Я ж у цивільній лікарні лежу, бо там (у військовому госпіталі, — ред.) все забито у три поверхи. Всі лежать н***й без рук, без ніг. "300-х" кожен день "КАМАЗи" везуть, "200-х" теж немало. Тому нас і по цивільних лікарнях і розкидали. В Ростові взагалі н***й пацани на підлозі сплять у коридорі. Сюди везуть переважно авдіївських з різних сторін. П**ець коротше", — розповів окупант.

Ситуація на Авдіївському напрямку

Днями президент України Володимир Зеленський повідомляв, що Росія втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом. Відомо про мінімум три-чотири тисячі ліквідованих та сім-вісім тисяч поранених військових Російської Федерації. Міністерство оборони Великої Британії вважає, що росіяни здійснюють атаки на Авдіївку, аби взяти місто "в кліщі". Британські розвідники наголошують, що бої за це місто має політичне значення для Росії, враховуючи його близькість до Донецька.

Своєю чергою речник Об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповідав, що загони "Шторм" і "Шторм-Z", які ворог кидає в першу чергу на Авдіївський напрямок, зазнають колосальних втрат. У деяких залишилося 10-15% особового складу від початкової кількості, проте російське командування і російське керівництво продовжують спроби формування нових подібних підрозділів.

Нагадаємо, раніше голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомляв, що російська армія не покидає намірів захопити коксохімічний завод у місті, який для неї став однією з головних локальних цілей у регіоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.11.2023 05:45