Фото: росЗМІ

Ще одна втрата окупантів: у Росії загорівся та затонув траулер "Капітан Лобанов"

У вівторок, 19 березня, у Балтійському морі загорівся та затонув російський траулер "Капітан Лобанов". Це трапилося через вибух на борту.

Про це повідомляє "Комерсант".

Як пише видання, керівник прес-служби обласного уряду Дмитро Лисков заявив, що під Калінінградом сталася пожежа на борту траулера "Капітан Лобанов". За його словами, внаслідок вибуху кілька людей постраждали.

Він додав, що спалах виник "внаслідок позаштатної ситуації". Проте подробиць не повідомив.

"Ситуація знаходиться на особистому контролі у губернатора Антона Алиханова", — зазначив Лисков. 

За даними російського Telegram-каналу, траулер затонув у Балтиці неподалік міста Піонерський. Вказується, що внаслідок надзвичайної події одна людина загинула, ще двоє зникли безвісти.

Як пише росЗМІ, у червні 2021 року малий рибальський траулер "Капітан Лобанов" завалився набік під час спуску на воду, після чого частково затонув. Інцидент стався під час профілактичних робіт біля берега у Світлій Калінінградській області. Тоді ніхто не постраждав, прокуратура проводила перевірку.

Нагадаємо, у ніч на 5 березня у Чорному морі силами Головного управління розвідки був потоплений російський корабель "Сергій Котов". Він є одним із найсучасніших суден Чорноморського флоту Російської Федерації.

Варто зазначити, що нещодавно експерт видання Bild Юліан Рьопке заявив, що Чорноморський флот Російської Федерації зазнав шалених втрат під час війни з Україною. За його словами, за час повномасштабного вторгнення втрати ворожого флоту в Чорному морі становлять 20 відсотків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.03.2024 15:27