Фото: Telegram-канал atesh_ua

Ще одна втрата у росіян: у Криму затонув сторожовий корабель окупантів типу "Тарантул"

У четвер, 18 січня, партизанський рух "Атеш" повідомив, що в тимчасово окупованому Севастополі затонув сторожовий корабель росіян типу "Тарантул".

Про це йдеться у повідомленні військового руху українців та кримських татар у Telegram-каналі.

"Агенти "Атеш" під час розвідки суден у Севастополі виявили потоплений прикордонний сторожовий корабель проекту 205П "Тарантул". Знаходиться він на пристані бухти "Графська" за такими координатами: 44.615763, 33.587110", йдеться у дописі.

Партизани припускають, що корабель, ймовірно, підбили під час атаки морськими дронами на військові об'єкти окупантів кілька тижнів тому.

"Рашисти втратили ще одну важливу одиницю озброєння в Чорному морі. З чим ми всіх і вітаємо. Поступово ми виженемо окупаційну армію з українських територій та відновимо справедливість",  наголошується у повідомленні.

Додамо, що, за інформацією підпілля, російські загарбники готуються до боїв поблизу Євпаторії, що у Криму. У цьому районі фіксуються створення більшої кількості інженерно-фортифікаційних споруд. Зокрема, у Євпаторійському районі зводяться вогневі точки на будівельних об'єктах, довготривалі вогневі точки, секретні позиції та "зуби дракона" з дротом.

За даними руху "Атеш", фортифікації будуються навколо міста та його меж. Будівництво йде вздовж берегової лінії озера Сасик-Сиваш на півдні від Євпаторії, вздовж залізниці та на північ від Євпаторії біля затоки Донузлав.

Нагадаємо, на початку січня партизанський рух "Атеш" у тимчасово окупованому Криму виявив розташування російської протиповітряної оборони поблизу незаконно збудованого Керченського мосту. Координати ворожої ППО передані до Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 10:25