Дим після вибуху в Севастополі. Фото зі соцмереж

Українські військові знищили командний пункт з'єднання російських військ поблизу Севастополя

Українські сили провели успішну атаку на позиції російських військ в окупованому Севастополі. Зокрема, вони уразили командний пункт у Криму.

Інформацію про це підтвердило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Джерело: СтратКом ЗСУ

Джерело: СтратКом ЗСУ

Раніше командувач Повітряних сил України також написав "привіт окупантам у Криму" та подякував пілотам за "бездоганну бойову роботу". Більше деталей він не повідомляв.

До цього Telegram-канал "Кримський вітер" повідомляв про "приліт" у військову частину російської протиповітряної оборони

Окупаційна влада назвала сьогоднішню атаку на Крим "наймасованішою" за останній час. Деякі джерела повідомляли про понад десять вибухів у Севастополі. У міноборони Росії стверджували, що над півостровом збили десять українських ракет.

"Наші військові відбили атаку на Севастополь. Вона була наймасовіша за останній час. Тих, хто викладав відео роботи ППО, яке вже полетіло в українські пабліки, — вираховують відповідні органи. Це кримінально карається", — написав у своїх соцмережах так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв.

Близько 15:40 на території Севастополя тимчасово окупованого Криму оголосили повітряну тривогу. Також перед цим російські терористи перекрили рух по Керченському мосту.

Майже протягом години росіяни скаржилися на масований ракетний обстріл, а на території Севастополя та Євпаторії лунали вибухи. Одна з ракет, як стверджувало місцеве видання, ймовірно, влучила у військову частину в Севастополі.

Нагадаємо, 2 січня у тимчасово окупованому Криму теж лунали вибухи. Зокрема, місцеві мешканці повідомляли про два гучні вибухи. Згодом у небо здійнялася хмара диму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 18:40