«Що вам відомо, містер Трамп?»

01 ТРАВНЯ 2018 13:46

Новий поворот розслідування можливої змови передвиборного штабу Трампа з російським істеблішментом, що отримав назву Russia-Gate: як випливає з публікації «Нью-Йорк Таймс», що з'явилася напередодні пізно ввечері, газеті став відомий список з більш, ніж 40 питань, які спецпрокурор підготував, щоб задати їх президенту США. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.

Перший з них звучить так –  «Що вам відомо про телефонні розмови, які пан Флінн вів з російським послом Кисляком в кінці грудня 2016 року?»

Генерал Майкл Флінн, екс-помічник з національної безпеки, визнав і сам факт бесіди, і пізніше, після пред'явленого йому звинувачення став співпрацювати зі слідством.

Вже скоро рік, як спецпрокурор Мюллер веде справу. Він розбирається з можливими спробами російського втручання у вибори, а також з передбачуваної координацією дій між Росією і будь-якими особами, пов'язаними з передвиборчим штабом Трампа.

Розслідування було розпочато за директивою Мін'юсту США після того, як Трамп звільнив зі своєї посади директора ФБР Комі, сам Трамп неодноразово повторював, що ніякої змови з Росією у нього немає і бути не могло.

Світ, 01.05.2018 13:46