Фото: поліція Вінницької області

Що відомо про 20-річного поліцейського, якого невідомі розстріляли на Вінниччині

Під час нападу невідомих вночі 20 квітня від отриманих травм загинув 20-річний працівник поліції Максим Зарецький. Його розстріляли зловмисники у Гайсинському районі Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Правоохоронці нагадали, що вночі 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув рядовий поліції інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький, а його напарник був поранений.

"Максиму було 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції", — пише прес-служба поліції.

У відомстві також зазначили, що без єдиного сина залишились батьки чоловіка. 

"Він був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим справі правоохоронцем. Колектив Національної поліції висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого поліцейського", — додали у поліції Вінниччини.

Нагадаємо, 23 жовтня на Прикарпатті знайшли застреленим офіцера поліції. Інцидент трапився в приміщенні Надвірнянського відділку поліції.

Також 1 грудня у Києві поліція повідомила про жорстоке вбивство військового. Правоохоронці вже затримали підозрюваного. Тіло зниклого виявили в одній з водойм на околиці міста, а його автомобіль — в одному зі спальних районів Києва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.04.2024 11:57