Фото ілюстративне. Джерело: volyn.24

Щонайменше три "прильоти": російський дрон влучив у гуртожиток в Харкові, там пожежа

Росіяни у ніч на 1 серпня атакували Харків дронами-камікадзе. Щонайменше було зафіксовано три "прильоти", на місці влучання виникла пожежа.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

Очільник міста зазначив, що один з дронів зруйнував два поверхи гуртожитка. Будівля розташована у густо населеному районі Харкова.

"Щонайменше три прильоти. Усі у середмісті, у густо населених районах. Один з дронів зруйнував два поверхи одного з гуртожитків. Там пожежа, працюють підрозділи ДСНС. Інформація про постраждалих наразі уточнюється", — написав Терехов.

У місті після вибухів спостерігалися перебої зі світлом, у деяких районах зникла вода, про це повідомляли журналісти "Суспільного".

Нагадаємо, у ніч на 31 липня російські загарбники вгатили по Харкову ракетами С-300 з території Бєлгородської області. Внаслідок атаки поранення отримав чоловік. Також у Харкові було влучання по території Новобаварського району, у складські приміщення одного з комерційних підприємств. Внаслідок влучання сталася пожежа на площі 200 м кв.

27 липня російська армія атакувала Харківську область. Ворог завдав удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт Ківшарівка Куп'янського району. Повідомлялося, що були руйнування та загиблі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2023 01:17