Фото: Austria Presse Agentur

У Австрії в ДТП потрапив автобус: серед пасажирів були українці

Зранку у вівторок, 19 вересня, в австрійській Каринтії в аварію потрапив міжнародний рейсовий автобус. Серед пасажирів були й українці.

Про це повідомляє Austria Presse Agentur (АРА).

"Міжнародний автобус потрапив в аварію о 04:45 у вівторок в районі Санкт-Вайт-ан-дер-Глан поблизу Міхельдорфа в Каринтії. За даними поліції, загинула 19-річна жінка з Верхньої Австрії, ще близько 20 пасажирів отримали поранення", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автобус з'їхав з дороги, перекинувся через захисне огородження і завалився на бік. Причини ДТП наразі з'ясовують.  

Команда Червоного Хреста надала допомогу постраждалим. Потім їх доставили до лікарні. Серед пасажирів були громадяни Австрії, Словенії, Італії, Німеччини та України. Наслідки аварії ліквідовували кілька місцевих пожежних бригад.

"Пожежна бригада Альтофена повідомила у своїй заяві, що численні пасажири, в тому числі поранені, все ще перебували в автобусі, коли прибули рятувальники. Троє людей були витягнуті з транспортного засобу за допомогою гідравлічного рятувального обладнання. Іншим пасажирам допомогли вибратися з перекинутого автобуса за допомогою драбини", — пише видання.

Нагадаємо, 30 серпня у Польщі в жахливій ДТП загинули троє українців. Серед них — 16-річний юнак, який помер на місці події. Життя ще двох пасажирів обірвалося у лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.09.2023 15:35