Скріншот із відео

У Бердянськ вранці добряче "прилетіло": повідомляється про ліквідацію однієї з організаторок псевдовиборів

У середу, 6 березня, у тимчасово окуповано Бердянську Запорізької області ліквідували одну з організаторок незаконних "виборів" президента Російської Федерації.

Про це повідомила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна. Водночас імені та прізвища ліквідованої посадовиця не назвала.

"Орієнтовно в мікрорайоні "Колонія" сьогодні пролунав вибух. За наявною інформацією ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів в тимчасово окупованому Бердянську", — розповіла вона.

За інформацією очільниці Бердянської МВА, напередодні так званих "виборів" та, особливо після вибуху, окупанти збільшуватимуть кількість силовиків у місті.

"Тому в черговий раз закликаємо бердянців бути обачними і обережними. Уникати великого скупчення людей, представників "виборчих" комісій та самі дільниці. Не виключені провокації з боку окупантів", — попередила вона.

Водночас окупанти також прокоментували загибель організаторки незаконних "виборів". За їх версією, під транспортний засіб жінки було закладено саморобний вибуховий пристрій, який здетонував, коли жінка сіла до салону автомобіля.

Місцеві пабліки повідомляють, що, ймовірно, загинула колаборантка Олена Валеріївна Ільїна 1969 року народження, яка проживала у Бердянську.

Нагадаємо, раніше у ході бойових дій на території України був ліквідований начальник розвідки російської бригади "Еспаньйола" В'ячеслав Суботін. Загиблий окупант мав позивний "Выходной".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2024 14:30