Ліквідація пожежі в Білій Церкві. Джерело: ДСНС

У Білій Церкві одна людина загинула внаслідок вибуху в квартирі п’ятиповерхівки (фото)

Рятувальники локалізували пожежу, що виникла в суботу, 30 березня, в багатоповерхівці Білої Церкви. Вона спалахнула після вибуху в одній із квартир.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

Рятувальники повідомили, що сьогодні, 30 березня, о 14:56 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення, що в місті Біла Церква, на провулку Грузинському у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку стався вибух невстановленого предмета.

"Внаслідок вибуху невідомого предмету зруйновано перекриття в квартирах між другим та п’ятим поверхами із загорянням. Пожежу ліквідовано. Під час робіт надзвичайники врятували трьох людей, у тому числі дитину 2016 року народження, яку госпіталізовано до лікарні. З-під завалів деблоковано тіло людини", — зазначили в ДСНС.

Рятувальники додали, що роботи тривають. Щоправда, існує загроза руйнування конструкцій. На місці працюють всі відповідні служби, у тому числі психологи Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Нагадаємо, що 28 березня в Київській області в селі Гоголів, що у Броварському районі, сталася пожежа у житловому будинку. Внаслідок пожежі загинула жінка та дитина, ще двох дітей вдалося врятувати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.03.2024 17:19