У Борисполі 3-річний хлопчик втік із дитсадка

05 СІЧНЯ 2022 09:46

У Борисполі з дошкільного навчального закладу втекла дитина. Повідомлення в поліцію надійшло від небайдужої мешканки міста. Як видно з фото хлопчик був босоніж та роздягнений. 3-річного малюка доставили назад в садок. З вихователями провели бесіду.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Патрульну поліцію Борисполя.

"Трирічний хлопчик босоніж, один на вулиці", — з такими словами на лінію 102 звернулася небайдужа мешканка Борисполя у понеділок, близько 12-ї години, та повідомила про подію на вулиці Київський шлях.

На місці інспекторів зустрів заявник та хлопчик віком приблизно 3 роки. Він назвав своє ім’я та сказав, що перебував у дитячому садочку та захотів до рідних. Тому й пішов, нікого не попереджаючи.

За допомогою інформаційних баз, поліцейські встановили дані матері та адресу дошкільного навчального закладу й доставили дитину назад.

"Охоронці порядку провели профілактичну бесіду із вихователями, а маленький Лев пообіцяв більше не збігати та бути відповідальним вихованцем", - йдеться в повідомленні.

Дописувачка у фейсбук Галина Корецька у коментарях під фото написала: "Ще й наш садочок Веселка. Жах!"

Офіційних заяв щодо інциденту дитсадок не висував. Також залишається питання, як вихователі не помітили відсутність дитини у групі.

Фото поліції.

Також читайте: У столиці цього тижня відбудуться сезонні ярмарки

Суспільство, 05.01.2022 09:46