На фото зліва направо: водій-механік танка Андрій Мельник, командир Віталій Кобець і навідник Сергій Леонтьєв. Джерело: Facebook Iryna Rybakova

У боях за Бахмут загинув танковий екіпаж бригади ЗСУ "Холодний Яр" (фото)

На Донеччині в боях за Бахмут загинув весь танковий екіпаж 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Сухопутних військ ЗСУ. Серед полеглих: командир Віталій "Тяпа" Кобець, водій-механік Андрій Мельник і навідник Сергій Леонтьєв.

Про це розповіла прес-офіцерка бригади Ірина Рибакова.

"Я не знаю, куди вже далі можна розбивати серце… Наші любі хлопці відійшли у вічність. Цілий екіпаж. Такі щирі, такі веселі, скромні. Вони були чудові. Спочивайте з миром. І нехай ваші вбивці будуть прокляті і не знайдуть спокою ні за життя, ні після смерті", — написала Рибакова.

У коментарях до повідомлення прес-офіцерки військові з 93-ї ОМБ пишуть, що загиблі завжди допомагали й прикривали піхоту. Їхня смерть — велика втрата для кожного воїна бригади.

У фонді "Повернись живим" зазначили, що танковий екіпаж загинув під час битви за Бахмут.

"Водій-механік танка Андрій Мельник, командир Віталій Кобець і навідник Сергій Леонтьєв загинули, б’ючись за Бахмут на Донеччині. І за кожного з нас", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ЗСУ невпинно нищать ворога на українській землі. Впродовж доби 6 березня рашисти втратили 1060 своїх військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.03.2023 08:49