Фото з соцмереж

У Брянській області на підстанції прогримів вибух, в одному з селищ зникло світло (відео)

Вночі у суботу, 30 вересня, у російському селищі Погар Брянської області пролунали вибухи. Місцеві повідомляють про відсутність світла.

Про це інформують російські пропагандистські Telegram-канали. 

Після вибуху на місцевій підстанції почалась масштабна пожежа. Населений пункт залишився без постачання електроенергії.

Офіційної інформації щодо вибуху та постраждалих наразі немає.

Зазначимо, що у п'ятницю зранку, 29 вересня, частина населених пунктів Курської області РФ залишилась без електроенергії. Це пов'язано з атакою безпілотних літальних апаратів на підстанцію. За словами губернатора російської Курської області Романа Старовойта, з безпілотників скинули вибухові пристрої на підстанцію, внаслідок чого виявилися знеструмленими одразу декілька населених пунктів.

Пізніше ЗМІ повідомили, що в Курській області ударом безпілотника Служба безпеки України знищили систему протиповітряної оборони та радіолокаційну станцію "Каста", що визначає повітряні цілі на гранично малих висотах. Зокрема, дрон виявив і ліквідував російську радіолокаційну станцію «Каста» біля населеного пункту Гир’ї Бєловського району Курської області.

Нагадаємо, 26 вересня дрон Служби безпеки України скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію у селі Снагость Курської області. Без світла залишилися сім населених пунктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 30.09.2023 01:16