Фото: росЗМІ

У Бєлгородській області автомобіль з російськими прикордонниками підірвався на міні

На території Бєлгородської області на міні підірвався автомобіль з російськими прикордонниками. Внаслідок вибуху пасажири транспортного засобу отримали травми.

Про це повідомив Telegram-канал "Інформаційний спротив".

Вказується, що інцидент трапився у районі села Щетинівка Бєлгородської області. Російські прикордонники пересувалися на автомобілі УАЗ та наїхали на боєприпас, який здетонував. Постраждало шестеро рашистів.

Карта Google Maps

Карта Google Maps

Варто зазначити, що раніше радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомляв, що російські окупанти намагалися замінувати прикордонну територію протитанковими мінами з метою недопущення проникнення на територію РФ українських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ).

Нагадаємо, 12 травня в російському Бєлгороді пролунав вибух після ракетної атаки. Відбулося влучання в багатоповерхівку, де стався обвал. За останніми даними російських ЗМІ, внаслідок обвалення частини багатоповерхового будинку загинули 15 осіб. 

Водночас оборонне відомство країни-агресорки заявило, що багатоповерхівка в Бєлгороді обвалилася нібито через падіння фрагментів ракети "Точка-У", збитої російською ППО. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.05.2024 16:24