Скріншот із відео

У центрі Києва військовий влаштував стрілянину: що відомо

У понеділок, 5 серпня, у Печерському районі Києва військовослужбовець влаштував стрілянину. Порушника затримали правоохоронці.

Про це повідомила речниця поліції Печерського району Катерина Шестак у коментарі "Українській правді".

Як розповіла речниця поліції Печерського району, військовий відкрив вогонь через конфлікт з охоронцем одного з житлових комплексів.

"У неділю близько 5-5:30 ранку виник конфлікт між військовим і охоронцем. Була стрілянина. Але пістолет стартовий, не бойовий. Тілесних ушкоджено ніхто не отримав", — зазначила речниця.

Вона додала, що бійця затримали і передали до військової частини.

"Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст. 296 (хуліганство) ККУ", – підсумувала Шестак.

Водночас, у ТСН.ua, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, повідомили, що інцидент стався біля житлового комплексу "Бульвар фонтанів".

"На місце виїжджали співробітники патрульної поліції. Чоловік — військовий 1986 року народження, перебував на лікуванні в Києві. Стріляв, попередньо, з сигнального пістолета, який вилучили. Патрульні його затримали та передали військовому керівництву. Наразі більше інформації про інцидент у нас немає", — повідомило джерело ТСН.ua.

Раніше у соцмережах поширили відео з камери відеонагляду і повідомляли, що стрілянина сталася у ЖК "Бульвар Фонтанів". Користувачі запевняли, що військовий є мешканцем цього житлового комплексу і що він отримав поранення на фронті.

Нагадаємо, у Вінницькій області чоловік погрожував односельцям бойовою гранатою, а згодом і взагалі її підірвав. Коли правоохоронці прибули до його помешкання, то зустрічати їх він теж вийшов із гранатою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 05.08.2024 21:57