Футболісти "Дніпра-1" після забитого гола. Джерело: "Дніпро-1"

У чемпіонаті України з футболу закінчилося перше коло: в лідери вийшов "Дніпро-1"

У чемпіонаті України з футболу зіграли матчі 15-го туру Української Прем’єр-ліги. Таким чином закінчилося перше коло, за винятком перенесених ігор.

Лідирує в елітній лізі українського футболу "Дніпро-1", який у понеділок, 27 листопада, розгромив одеський "Чорноморець" із рахунком 5:2.

Турнірна таблиця УПЛ. Джерело: Flashscore

Турнірна таблиця УПЛ. Джерело: Flashscore

Щоправда, повноцінно оцінювати шанси команд у турнірній таблиці можна лише після проведення перенесених із тих чи інших причин ігор. Наприклад, "Шахтар" і "Динамо", як бачимо з турнірної таблиці, провели меншу кількість матчів. І ці ігри можуть суттєво вплинути на розташування команд.

У 15-му турі Української прем’єр-ліги спочатку перенесли гру "Колос" (Ковалівка) — "Зоря" (Луганськ) (через участь луганців у єврокубках). А згодом не відбувся своєчасно поєдинок "Олександрія" — "Оболонь" (Київ), завадила негода.

Упродовж першого кола змінилося чотири лідери. Найдовше очолював турнірну таблицю донецький "Шахтар" — з п'ятого по дев'ятий тури.

Друге коло чемпіонату України з футболу розпочнеться у п'ятницю, 1 грудня, грою "Колос" (Ковалівка) — "Оболонь" (Київ). 16 тур триватиме чотири дні, його закриють очною зустріччю "Зоря" (Луганськ) і "Рух" (Львів).

Нагадаємо, що нещодавно засновник криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов став президентом харківського футбольного клубу "Металіст 1925". Також у нього новий генеральний директор — Андрій Недєлін.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.11.2023 09:23