Президент футбольного клубу "Металіста 1925". Джерело: офіційний сайт "Металіста 1925"

Засновник криптобіржі став президентом українського футбольного клубу

Засновник криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов став президентом харківського футбольного клубу "Металіст 1925". Також у нього новий генеральний директор — Андрій Недєлін.

Про це повідомив офіційний сайт футбольного клубу "Металіст 1925". Зміна керівництва стала наступним кроком після зміни інвестора у вересні 2023 року.

Носов запропонував стратегію розвитку клубу з орієнтацією на бізнес-модель і високотехнологічні рішення у футболі, наголошуючи на важливості поступового розвитку клубу в умовах нестабільності.

"Разом із менеджментом «Металіста 1925» ми прагнемо створити клуб, який стане сучасним, конкурентоздатним і успішним. Упевнений, що Андрій Недєлін має необхідні компетентність і професійний досвід, які дозволять клубу рухатися вперед і досягнути висот. Разом ми маємо намір втілювати найкращі управлінські й інноваційні ідеї, щоби забезпечити стабільну й успішну роботу клубу", — заявив він.

На посаду генерального директора призначили Андрія Недєліна, колишнього виконавчого директора. На цій посаді він перебував із 2020 року, допомагав клубу вистояти в часи ковідного локдауну та з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Нове керівництво планує встановити потужні стандарти в управлінні та розвитку клубу, підтримуючи його цінності та філософію.

"Ми розпочинаємо новий етап розвитку "Металіста 1925". Прагнемо не лише успіху на футбольному полі, але й створення прогресивного клубу, який стане прикладом для інших. Я особисто маю на меті привнести досвід, набутий у партнерстві з клубами міжнародного рівня. Разом із тим цінності та філософія клубу були та будуть фундаментом будь-яких управлінських рішень", — підсумував Носов.

Клуб сподівається на подальшу підтримку вболівальників клубу та запрошує всіх прихильників приєднатися до нового етапу у розвитку "Металіста 1925".

WhiteBIT — одна з найбільших європейських централізованих криптобірж родом з України. Її заснували 2018 року. На біржі представлено понад 350+ торгових пар, 270+ активів і 10 державних валют. Компанія є партнером збірної України з футболу, а також футбольних клубів "Барселона" та "Трабзонспор".

Нагадаємо, що 17 листопада у Верховній Раді зареєстрований законопроект про обіг віртуальних активів в Україні. Він допоможе створити сприятливі умови для розвитку криптоіндустрії, збільшити надходження до бюджету та підвищити інвестиційну привабливість нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.11.2023 12:56