Фото: Нацполіція

Автівку розтрощило вщент: у Чернівцях в моторошній аварії загинули одразу троє чоловіків (фото, відео)

У понеділок, 20 листопада, у Чернівцях сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули троє молодих чоловіків.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Подія сталася на вулиці Маланчука. Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій автомобіля BMW не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та врізався в дерево. Внаслідок аварії водій та двоє пасажирів віком 19 та 20 роки отримали травми не сумісні з життям.

"Слідчі поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за 10 місяців 2023 року в Україні зареєстровано 19 743 дорожньо-транспортні пригоди із загиблими або травмованими. Загалом під час ДТП цього року Україні загинули 2 492 людини, ще 24 774 постраждали.

Додамо, 18 листопада на Київщині п'яний чоловік влаштував аварію. За матеріалами слідства, нетверезий 44-річний водій Hummer, рухаючись містом Українка, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з фасадом будинку.

Також 18 листопада на Київщині трапилася аварія, в якій постраждала дитина. У Гостомелі легковик збив 11-річного хлопця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.11.2023 10:39