Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Чернівцях з вікна багатоповерхівки випала чотирирічна дитина

У вівторок, 2 липня, у Чернівцях чотирирічна дівчинка випала з вікна третього поверху. Постраждалу дитину госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє речниця нацполіції області Кароліна Маришева, пише "Суспільне". 

За словами речниці, інцидент стався на вулиці Садовій. З незачиненого вікна квартири на третьому поверсі випала дівчинка. Наразі у поліції встановлюють обставини події.

"Зараз дівчинка перебуває в реанімації. У неї закрита черепно-мозкова травма, переломи основи черепа та кісток тазу. Стан дитини стабільний — загрози її життю немає", — прокоментували стан дитини в обласній лікарні швидкої допомоги.

Раніше, а саме 28 червня, на Київщині у місті Біла Церква на 10-річну дитину впали металеві футбольні ворота. У хлопчика значні травми, він у важкому стані. Правоохоронці зʼясували, що неповнолітній грав з товаришами на місцевому майданчику. Під час відпочинку хлопчик стрибнув до металевої конструкції та повис на ній руками.

"У цей момент конструкція не витримала та впала разом із дитиною, травмувавши хлопчику голову", — інформують в прес-службі.

Нагадаємо, 10 червня у Києві з вікна восьмого поверху багатоповерхового будинку випала однорічна дівчинка. Вона померла в кареті швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.07.2024 11:17