Фото ілюстративне зі соцмереж

У Києві дитина випала з вікна восьмого поверху: подробиці трагедії

У понеділок, 10 червня, трагедія сталася на Оболоні в Києві. З вікна восьмого поверху багатоповерхового будинку випала однорічна дівчинка. Вона померла в кареті швидкої допомоги.

Про це повідомив Telegram-канал "Реальний Київ".

В інформаційному ресурсі зазначили, що в мережі з'явилась інформація про загибель дитини на вулиці Левка Лук'яненка.

"Це начебто сталося в той момент, коли мати робила прибирання та залишила вікно відкритим на провітрювання", — йдеться в повідомленні.

У поліції журналістам підтвердили таку інформацію. Правоохоронці уточнили, що це була дівчинка, яка померла в кареті швидкої допомоги. Їй було трохи більше одного року.

Минулого місяця, 2 травня, в Києві з вікна третього поверху випала дворічна дівчинка. У цей час її батьки спали, адже були напідпитку. Дівчинка, граючись, самостійно вилізла на стілець на балконі та, перехилившись, випала з вікна третього поверху. Медики госпіталізували потерпілу дитину з матір’ю до лікарні. Дівчинка не отримала серйозних ушкоджень.

Нагадаємо, що минулого року у травні в Дніпровському районі Києва п'ятирічний хлопчик випав з вікна багатоповерхівки. Дитина загинула на місці. Тоді хлопчик випав з вікна квартири на пʼятому поверсі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.06.2024 23:15