Олександр Шовковський. Джерело: "Український футбол"

У "Динамо" дві втрати напередодні матчу-відповіді з "Рейнджерс", — Шовковський

На другий поєдинок з шотландським "Рейнджерс" у київського "Динамо" дві втрати. До матчу не готуються Володимир Шепелєв, та Микола Михайленко.

Про це повідомив головний тренер киян Олександр Шовковський, пише Telegram-канал Zorya Londonsk. Він, зокрема розповів про кадрову ситуацію в команді перед матчем третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Рейнджерс".

"Всі основні гравці, крім Шепелєва та Михайленка, готуються до завтрашнього матчу", — підкреслив Шовковський.

Варто зазначити, що поєдинок "Рейнджерс" — "Динамо" пройде 13 серпня, початок матчу о 21:45. Перша зустріч завершилась внічию — 1:1.

Нагадаємо, у прямому ефірі матч "Рейнджерс" — "Динамо" для українських шанувальників футболу покажуть телеканали "2+2" та "Динамо TV". Крім того, трансляція гри буде доступна на YouTube-каналах "Динамо" та Football Hub.

Раніше видання Sport.tvp.pl повідомляло, що у Польщі у місті Люблін правоохоронці затримали трьох п'яних чоловіків, які несли крадений дорожній знак. Двоє з них виявилися арбітрами, які мали працювати на грі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" Київ та шотландським "Рейнджерс".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 12.08.2024 23:07