Фото: ДСНС Харківщини

У Харкові спалахнула масштабна пожежа: подробиці від ДСНС (фото)

У суботу зранку, 8 червня, у Холодногірському районі Харкова сталася пожежа на відкритій території. Загорілися відходи з пластмаси та поліетиленова плівка.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Державна служба з надзвичайних ситуацій. Рятувальники зазначили, що полум’я поширилось на поруч розташовані будівлі, а площа пожежі становила близько 1800 квадратних метрів.

"Частково пошкоджені три будівлі, з них дві станції технічного обслуговування. О 10:00 пожежу локалізовано, наразі триває її ліквідація", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Згідно з наявною інформацією, рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я на інші об’єкти, а також гаражний кооператив. 

"На місці події працює 17 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 87 рятувальників. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає", — додали у прес-службі ДСНС.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 6 червня у двоповерховій будівлі одеського ресторану на вулиці Академіка Корольова сталася пожежа. З полум'ям боролися майже три десятки рятувальників, яким вдалось локалізувати загоряння.

Нагадаємо, 27 травня у Києві на стоянці трапилася масштабна пожежа. Вогнем було охоплено близько 30 легкових автомобілів, 10 мотоциклів та один автобус.

Варто зазначити, що 21 травня у Голосіївському районі столиці спалахнула масштабна пожежа на території станції техобслуговування автомобілів. На дворі загорілися автомобільні шини. За лічені хвилини вогонь розповсюдився на дерева та поруч розташовану будівлю СТО. Займання гасили 12 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 48 рятувальників.

Також 22 травня в Оболонському районі Києва сталася пожежа, внаслідок якої згоріло шість автівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 08.06.2024 13:13