Фото ілюстративне зі соцмереж

У Харкові вибухи: рашисти вдарили КАБом по місту, пошкоджені житлові будинки

У неділю, 9 червня, російські окупанти обстріляли Харків. Вони вдарили по місту керованою авіаційною бомбою. Є пошкодження у житлових будинках.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Приліт" по району приватної житлової забудови Харкова. Пошкоджені кілька будинків. Щодо можливих жертв і постраждалих інформація уточнюється", — написав Терехов у соцмережах.

Синєгубов додав, що окупанти вдарили керованою авіаційною бомбою по Харкову.

"Виникла пожежа, інформація щодо постраждалих і руйнувань встановлюється", — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації.

Перед цим у поліції Харківської області закликали місцевих мешканців не залишати укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога".

"Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102. Не викладайте фото та відео влучань, не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей", — наголосили правоохоронці.

Мапа повітряних тривог на території України станом на 18:12 має такий вигляд:

Мапа повітряних тривог

Мапа зі сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, що 7 червня у Харківській області російський дрон влучив у цивільний автомобіль. Отримали поранення двоє жінок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2024 18:14