Фото: ілюстраційне. Джерело: Pixabay

У Індії зіткнулися два потяги: є жертви і десятки поранених

У понеділок, 17 червня, в Індії в штаті Західна Бенгалія сталося зіткнення вантажного та пасажирського потягів. Внаслідок трощі щонайменше вісім осіб загинуло та десятки поранено.

Як повідомляє Bloomberg, троє з восьми загиблих були працівниками залізниці.

Головний міністр штату Мамата Банерджі зазначив, що медики та рятувальники прибули на місце катастрофи, яке розташовано в районі Дарджилінг, що у туристичному місці в передгір'ї Гімалаїв. Зокрема, речник Північно-східної прикордонної залізниці Саб’ясачі Де повідомив, що щонайменше 25 осіб отримали поранення.

Видання додає, що один потяг врізався в кінець іншого, внаслідок чого один з вагонів піднявся вертикально в повітря. За попередніми даними, зіткнення сталося через те, що вантажний поїзд пропустив сигнал, який забороняє рух. Відомо, що машиніст вантажного потягу загинув на місці.

Внаслідок удару чотири купе в задній частині пасажирського поїзда зійшли з рейок. Більшість вагонів перевозили вантаж, а один був пасажирським. Наразі працівники залізниці відновлюють пошкоджені колії та прибирають вагони, що зійшли з рейок.

Нагадаємо, 5 червня у Чехії біля міста Пардубіце сталась масштабна аварія потягів. Внаслідок інциденту загинули двоє громадянок України. Судячи з опублікованих у соцмережах фото та відео, потяги зіткнулися "лоб у лоб".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.06.2024 15:31