Фото: ілюстративне Джерело: Київська ОВА

У Київській ОВА повідомили про поранених внаслідок нічної атаки окупантів: подробиці

Вночі 10 вересня російські загарбники атакували Київську область іранськими дронами-камікадзе. Внаслідок удару травмовано чотирьох людей. 

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація. За даними чиновників, усім потерпілим надана необхідна медична допомога. 

"Одну людину госпіталізовано до лікарні з черепно-мозковою травмою і травмами кінцівок. Інші отримали незначні травми", — йдеться у повідомленні.

В адміністрації наголосили, що зростає кількість пошкоджених обʼєктів: в одному з районів області від вибухової хвилі постраждало понад 100 приватних будинків та 30 квартир у семи багатоповерхівках. Вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Наслідки усувають.

"Вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочка, селищної ради, лікарні, навчально-реабілітаційного центру, автостанції, двох магазинів, складського приміщення тощо. Переважно вибиті вікна і двері. До заміни віконних конструкцій уже оперативно долучився міжнародний фонд GEM", — додали в адміністрації.

Нагадаємо, 10 вересня після першої години ночі у Києві та області працювала протиповітряна оборона. Повідомлялося про рух "шахедів" на Житомирщину та Черкащину. У столиці України під час масованої атаки дронами зафіксовано падіння уламків у Подільському, Солом'янському, Святошинському, Дарницькому та Шевченківському районах. 

За даними Київської міської військової адміністрації, ворожі дрони атакували столицю групами та з різних напрямків. Водночас у Повітряних силах наголосили, що вночі було зафіксовано пуски 33 "шахедів" у напрямку Київщини. Протиповітряній обороні вдалося знищити 26 ворожих безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.09.2023 15:30