Фото: Нацполіція

У Києві чоловік влаштував стрілянину на вулиці: є поранений

В Оболонському районі Києва 9 серпня між двома чоловіками сталася бійка. Один із них влаштував стрілянину з пістолета.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Правоохоронці зазначили, що до чергової частини Оболонського управління поліції зателефонував громадянин та повідомив, що на вулиці Йорданській він побачив двох чоловіків, між якими виникла бійка.

"Далі один з них дістав зброю і здійснив у бік потерпілого декілька пострілів, після чого втік з місця події. На виклик направили наряд патрульної поліції, спецпризначенців полку №1, слідчо-оперативну групу та карету швидкої медичної допомоги", — йдеться в повідомленні.

Потерпілого госпіталізували. Правоохоронці встановили місцеперебування порушника та доставили його до відділку поліції. У нього вилучено знаряддя злочину — попередньо це пістолет "Флобер". Поліцейські розпочали досудове розслідування за статтею хуліганство.

Нагадаємо, на Львівщині в одному із реабілітаційних центрів відбулася бійка між пацієнтами. Унаслідок інциденту загинув один із чоловіків. За даними правоохоронців, 8 серпня близько 19:00 між пацієнтами медичного закладу, розташованого в одному з сіл Львівського району, виник конфлікт, під час якого 23-річний мешканець Львівського району побив жителя Львова віком 30 років, спричинивши йому тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.08.2023 10:23