Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

У Києві чутно вибухи: влада повідомляє про роботу ППО

У понеділок, 1 січня, у столиці України пролунали вибухи. Вони є результатом роботи протиповітряної оборони по російських ворожих цілях.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

"Повітряна тривога триває! В столиці та області працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!" — наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

Раніше Повітряні сили попереджали про рух ударних БпЛА в напрямку Києва.

Станом на 17:10 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

Мапа: alerts.in.ua

Мапа: alerts.in.ua

Мапа укриттів Києва

Під час повітряної тривоги у місті мешканцям важливо перебувати у безпеці. Одним із найбезпечніших місць є укриття цивільного захисту. Загальна кількість захисних споруд, зокрема найпростіших укриттів і подвійного призначення, в Києві на сьогодні складає понад чотири тисячі обʼєктів.

Мапа укриттів Києва доступна на порталі https://gis.kyivcity.gov.ua/shelter/ та у застосунку "Київ Цифровий". Щоб подивитися мапу в застосунку, необхідно натиснути "Більше сервісів" та в розділі "Безпека" вибрати відповідний пункт.

Варто зазначити, що у новорічну ніч 2024 року ворог застосував рекордну кількість ударних БпЛА типу Shahed — 90. Українські Сили оборони знищили 87 із них.

Нагадаємо, у столиці України 1 січня оголошено день жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки 29 грудня 2023 року

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.01.2024 17:11