Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Києві лунають вибухи: влада повідомляє про роботу ППО

Вночі 13 липня у багатьох районах столиці лунають вибухи. Це є результатом роботи протиповітряної оборони по ворожих цілях.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

"В Києві працює ППО! Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!" — наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

Повітряна тривога у Києві та більшості областей триває вже 1,5 години. У Хмельницькій області повідомляли про вибух. Поки що детальної інформації не надходило.

Міністерство оборони закликає українців не знімати роботу протиповітряної оборони під час атак росіян. Військові пояснюють, що поширення роликів роботи ППО ("виходи", треки ракет, спалахи, прильоти, сліди вибухів, руйнування, уламки боєприпасів тощо) та публікування цих матеріалів в соцмережах допомагає ворогу з оперативною дорозвідкою результатів ударів.

Нагадаємо, вночі 12 липня російські терористи атакували Київ та область за допомогою дронів-камікадзе ShahedПовітряна тривога тривала понад дві години. Сили протиповітряної оборони знищили всі повітряні цілі.

Також під ударом рашистів вночі 12 липня опинилася і Черкащина. Ворог обстріляв область ударними дронами-камікадзе. Зафіксовано влучання в об'єкт нежитлової інфраструктури. Внаслідок атаки постраждали дві людини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2023 01:38