Фото: соцмережі

У Києві на дорозі палає уламок ракети: Кличко повідомив деталі (оновлено)

Після оголошення повітряної тривоги 29 травня в Києві пролунали потужні вибухи. В Оболонському та Подільському районі уламки ракети впали на проїжджу частину дороги.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

Відзначимо, за даними Київської міської державної адміністрації, у столиці працює протиповітряна оборона. Віталій Кличко об 11:21 повідомив, що вибухи пролунали в центральних районах міста. Він закликав киян та гостей міста перебувати в укриттях.

За словами Кличка, всі екстрені служби прямують на місце.

"Рятувально-пожежні служби гасять уламки ракети, що палають на проїжджій частині дороги в Оболонському районі", — написав він.

Оновлено. За попередньою інформацією, унаслідок роботи ППО сталося падіння уламків на проїжджу частину і в Подільському районі. Медики госпіталізували одного пораненого.

"У Подільському районі столиці внаслідок падіння уламків сталося загоряння на даху двоповерхової будівлі. Пожежу локалізовано", — повідомили в КМВА.

Мапа повітряних тривог 29 травня
Скріншот із сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, уночі 29 травня ворог випустив по території України до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з дев’яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс з району Каспійського моря. З північного та південного напрямків противник атакував іранськими БпЛА Shahed-136/131. Усього — близько 35 ударних дронів. ППО знищила 67 повітряних цілей.

Уночі російські військові знову атакували й КиївУдарів по столиці не допущено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2023 11:45