Падіння крану. Джерело: КМДА

У Києві на Оболоні впав кран на будівельному майданчику: змінено рух тролейбусів

В Оболонському районі Києва під час проведення робіт із реконструкції розв’язки на перетині вулиць Богатирської та Полярної гусеничний кран втратив керування та перекинувся на території будівельного майданчика, зачепивши верхівкою контактну тролейбусну мережу. У зв’язку з цим змінено рух громадського транспорту.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації. За її інформацією, на будівельному майданчику ніхто не постраждав.

"Причиною падіння крана стали, зокрема, сильні пориви вітру. Пошкоджено та розірвано контактну мережу на вулицях Полярна та Героїв Дніпра", — йдеться в повідомленні.

Міська влада додала, що на час відновлювальних робіт рух наземного транспорту організовано:

  • тролейбусний маршрут №44 — маршрутом тролейбусів №24;
  • автобусні маршрути №№41, 41-Д, 99 — вул. Полярна — вул. Богатирська — вул. Левка Лук’яненка — вул. Зої Гайдай, далі — за власним маршрутом;
  • рух тролейбусів №32 тимчасово заблоковано.

"Фахівці відновлюють контактну мережу, щоби запустити рух тролейбусів", — зазначили в Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, що в травні в Києві на Північному мосту у воду впала металева конструкція, яку втримувала вантажівка з краном-маніпулятором. Патрульним довелося розшукувати винуватця події за допомогою інформаційних баз і камер відеоспостереження. Згодом 37-річний чоловік пояснив, що причиною ДТП став ненадійно закріплений вантаж, а саме гараж, який перекинувся під час руху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.10.2023 10:20