Пожежа в школі в Києві. Фото зі соцмереж

У Києві на Позняках горіла школа: подробиці (відео)

У четвер, 25 січня, зранку в Києві на Позняках на вулиці Олександра Мишуги, 5, сталася пожежа у школі №323. За попередньою інформацією, причиною пожежі було замикання в кабінеті мистецтв.

Про це повідомили місцеві інформаційні ресурси.

Повідомляється, що дітей і працівників школи оперативно евакуювали з приміщення. Пожежники працюють на місці події, причина займання встановлюється.

Вогонь палав в одному з кабінетів навчального закладу. За попередньою інформацією, сталося коротке замикання в кабінеті мистецтв.

"Пожежу у школі в Дарницькому районі рятувальники оперативно ліквідували. Діти та персонал освітнього закладу не постраждали. Навчальний процес у школі організовано дистанційно до кінця цього тижня", — повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, що 14 грудня в одній із київських шкіл теж сталася пожежа — тоді вона відбулася у Святошинському районі столиці. Рятувальники евакуювали понад 600 дітей. У прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомляли, що в підвальному приміщенні навчального закладу сталося коротке замикання електропроводів з подальшим горінням. Тоді пожежу ліквідували за 30 хвилин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.01.2024 09:54