Фото: Поліція Києва

У Києві обікрали американського волонтера (фото, відео)

У Подільському районі Києві у громадянина США, який від початку війни навчає військовослужбовців тактичної медицини, викрали рюкзак. Зловмисником виявився 29-річний місцевий житель. 

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Києві.

Як з'ясували правоохоронці, американець на декілька хвилин відволікся на розмову зі знайомим, залишивши рюкзак з медичним спорядженням та технікою поряд. Повернувшись, речей вже не виявив. 

"Ми встановили ймовірного підозрюваного та розшукали викрадене майно. Як виявилось, порушник не встиг розпорядитися викраденим, залишивши речі у свого знайомого", — кажуть у поліції.

Злочинця затримали й з'ясували, що він вже неодноразово судимий за майнові злочини й лише два місяці тому повернувся з місць позбавлення волі.

"Слідчі повідомили затриманому про підозру за частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі", — додали в поліції.

Нагадаємо, поліція Києва затримала 18-річного хлопця, який посперечався з друзями, що викраде автомобіль, аби покататися містом. Молодик не впорався з керуванням, залишив автівку та втік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.05.2023 17:23