Фото: zprz.city

У Києві та північних областях оголосили повітряну тривогу

Ввечері 21 серпня у Києві та північних областях пролунали сигнали повітряної тривоги. Зокрема, сирени прозвучали у столиці, Київській, Чернігівській та Сумській областях.

За даними Повітряних сил ЗСУ, повітряна тривога у Сумській та Чернігівській областях пов'язана з перебуванням у повітряному просторі над  регіонами БпЛА невстановленого типу. Також у цих регіонах існує ракетна небезпека.

На Київщині військові попередили про загрозу застосування ударних БпЛА.

"Київщина – ракетна небезпека, загроза застосування ударних БпЛА", — йдеться у повідомленні.

повітряна тривога

Мапа з сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, у п'ятницю, 18 серпня, російська армія обстріляла "Пункт незламності" у Часовому Яру. Внаслідок атаки отримали поранення четверо цивільних. Серед них як відвідувачі, так і працівник штабу. За даними прокуратури, вибухи ворожих снарядів спровокували займання у двох багатоквартирних будинках. Крім того, пошкоджено сквер та сусідні житлові будинки, у яких повибивало вікна і двері, понівечено покрівлю та балкони.

А 16 серпня російські терористи вгатили артилерією по Дніпропетровщині. Внаслідок атаки загинув 18-річний хлопець. Також від обстрілу постраждало ще четверо місцевих жителів. Серед них дворічна дівчинка. Зараз вона в задовільному стані та лікуватиметься амбулаторно.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

 

Війна, 21.08.2023 22:42