Фото: Донецька обласна прокуратура

Окупанти вгатили артилерією по "Пункту незламності" у Часовому Яру: скільки постраждало людей (фото)

У п'ятницю, 18 серпня, російська армія обстріляла "Пункт незламності" у Часовому Яру. Внаслідок атаки отримали поранення четверо цивільних.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура. Зазначається, що ворожі снаряди поцілили по житловому кварталу у середмісті, поряд із "Пунктом незламності", де зазвичай місцеві мешканці отримують гуманітарну допомогу, заряджають телефони тощо. 

"Тілесні ушкодження внаслідок зазначеного обстрілу отримали двоє жінок 73 та 76 років, які перебували у цей час на вулиці, та 72-річний чоловік — його госпіталізованого до лікарні з множинними осколковими пораненнями. Також серед постраждалих — 67-річний працівник гуманітарного штабу", — йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, вибухи ворожих снарядів спровокували займання у двох багатоквартирних будинках. Крім того, пошкоджено сквер та сусідні житлові будинки, у яких повибивало вікна і двері, понівечено покрівлю та балкони.

Фото: Донецька обласна прокуратура

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", — додали у прокуратурі.

У відомстві також зазначили, що досудове розслідування триває. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

Нагадаємо, у п'ятницю, 18 серпня, російська армія обстріляла Херсонську область. Внаслідок удару постраждала сімнадцятирічна дівчина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2023 20:19