Фото: Нацполіція

У Києві троє підлітків напали на охоронця посольства США в супермаркеті

У Києві троє підлітків в одному із супермаркетів напали на іноземця та забризкали йому обличчя газовим балончиком.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Подія відбулась днями у Солом’янському районі столиці, в одному із супермаркетів. Як встановили правоохоронці, до іноземця, у той час, коли він був у приміщенні супермаркету, підійшла компанія невідомих та один з них розпилив йому в обличчя газовий балон.

газовий балон

Фото: Нацполіція

Поліцейські розшукали хуліганів впродовж двох годин. Ними виявилися троє місцевих мешканців — двоє 12 та один 13 років. Їх разом з батьками запрошено до управління поліції для надання свідчень щодо інциденту. Крім того, правоохоронці вилучили знаряддя злочину.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – грубе порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом. Наразі з учасниками тривають необхідні процесуальні дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення", — йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що, за інформацією джерел видання "РБК-Україна" в правоохоронних органах, постраждалим виявився співробітник Служби безпеки посольства США.

Нагадаємо, на Київщині рідна мати облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила. Інцидент трапився 14 червня у Білій Церкві.

Також у Вінниці трапилася жахлива трагедія. Під час конфлікту чоловік застрелив свою дружину та важко завдав вогнепального поранення її подрузі. Після інциденту він покінчив життя самогубством.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.06.2024 23:30