Фото: Національна поліція

У Києві в готелі сталася стрілянина: поранено чоловіка

У вівторок, 20 лютого, в одному зі столичних готелів відбулася стрілянина. Внаслідок інциденту поранено чоловіка.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"На столичному Печерську слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні хуліганства", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що 20 лютого до столичної поліції надійшло повідомлення про конфлікт в одному із готелів. Для документування події на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що між двома відвідувачами виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків вдарив іншого, а потім дістав травматичний пістолет і вистрілив у співрозмовника. Потерпілий отримав поранення. Лікарі на місці надали йому медичну допомогу.

Речові докази злочину

Речові докази злочину. Джерело: Нацполіція

Працівники поліції встановили особу правопорушника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 26-річний уродженець Львівщини. Експерти вилучили з місця події речові докази. За скоєне підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

"За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Затриманому повідомлено про підозру", — заявили в поліції.

Нагадаємо, 25 січня у Кривому Розі чоловік вистрелив у багатоповерхівку з ручного протитанкового гранатомета. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали декілька квартир. Небезпечного злочинця затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.02.2024 14:17