Фото: Pixabay

У Києві вантажівка збила жінку на пішохідному переході: вона померла на місці (фото)

У Києві на вулиці Набережно-Хрещатицькій сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки.

Про це повідомила столична поліція. 

Правоохоронці попередньо встановили, що 59-річний водій вантажівки MAN на регульованому пішохідному переході, рухаючись на зелений сигнал світлофора, виконував маневр повороту праворуч та не надав перевагу в русі пішоходу, яка перетинала проїжджу частину через перехід.

Як наслідок — 44-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження не сумісні з життям та померла на місці. Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ДТП у Києві

Колаж: поліція Києва

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого)", — повідомили поліцейські.

Керманичу вантажівки загрожує в'язниця від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпровському районі Києва легковик збив на пішохідному переході дитину на велосипеді. Хлопець отримав травми, наразі його оглядають лікарі. 

Також повідомлялося, що на трасі Київ-Одеса, поблизу села Чупира трапилась аварія за участю легковика та мінівену. У мікроавтобусі загинули чоловік та жінка. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.09.2023 03:13