Фото ілюстративне зі соцмереж

У Києві військово-лікарські комісії працюватимуть цілодобово, — Рада оборони міста

У середу, 28 серпня, на засіданні Ради оборони Києва розглянули декілька важливих для міста питань. Одне з нагальних — організація та гарантування безперервної й ефективної роботи об’єднаних центрів мобілізації.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"За підсумками розгляду уточнили склад адміністрацій центрів, в яких працюватимуть найкваліфікованіші кадри з представників РДА в місті Києві, районних ТЦК і СП, районних управлінь ГУ Національної поліції у місті Києві, відділів охорони здоров’я для здійснення координації та контролю за роботою лікарів, включених до складу військово-лікарських комісій", — йдеться в повідомленні.

Також уточнено режим роботи адміністрації об’єднаних центрів мобілізації для кращого забезпечення проведення медичних оглядів та професійно-психологічного відбору у визначені терміни, щоби забезпечити відповідну пропускну спроможність об’єднаних центрів мобілізації.

"Звернуто увагу на ефективну роботу військово-лікарських комісій для забезпечення цілодобового проведення медичних оглядів і гарантованого проведення заходів мобілізації", — підсумував Сергій Попко.

Нагадаємо, що 16 серпня Кабінет міністрів ухвалив постанову про порядок реалізації експериментального проекту з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобов'язаних та резервістів. Згідно з документом, чоловіки від 17 до 25 років будуть автоматично ставати на військовий облік як призовники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.08.2024 11:53