Люди в київському метро під час повітряної тривоги. Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Києві закрили наземну гілку метро на лівий берег: у чому причина

У понеділок, 8 липня, в Києві після ракетної атаки закрили наземну гілку метро на лівий берег. Потяги "червоної" лінії метро курсують від станції "Академмістечко" до "Арсенальної".

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Рух поїздів наземною частиною від станції "Дніпро" до станції "Лісова" тимчасово не здійснюється", — йдеться в повідомленні.

Київська влада пояснила, що обмеження в роботі "червоної" лінії метро введені з міркувань безпеки та для повного обстеження відкритої ділянки після масованого ракетного обстрілу столиці.

"Про відновлення роботи метрополітену у звичному режимі поінформуємо додатково", — підсумували в Київській міській державній адміністрації.

Як відомо, сьогодні після першого ракетного обстрілу рашистами Києва відбувалася евакуація людей зі станції метро "Лукʼянівська". Річ у тому, що недалеко від цього місця відбувся "приліт". Очевидці стверджували, що там було дуже багато диму. Тоді станцію метро тимчасово закрили.

Нагадаємо, прес-служба ДТЕК повідомила, що під час масованого обстрілу Києва в понеділок, 8 липня, російські окупанти запустили ракети в різні райони столиці України, де лунали вибухи та відбулися влучання в об’єкти громадської інфраструктури. Зокрема, в Голосіївському та Шевченківському районах були зруйновані або пошкоджені три трансформаторних підстанції ДТЕК. Також пошкоджені електромережі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.07.2024 14:50