Фото: Національна поліція

У Києві жінка під час сварки прямо посеред вулиці вистрелила в колишнього

Минулого тижня у Солом’янському районі Києва правоохоронці затримали 28-річну жінку, яку підозрюють у замаху на вбивство 53-річного чоловіка. Виявилось, що під час конфлікту на вулиці вона дістала пістолет травматичної дії та двічі вистрелила з нього в бік чоловіка, після чого втекла з місця події.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Києві.

Зазначається, що одна куля влучила потерпілому в голову. Свідки викликали на місце події швидку та працівників поліції. Медики констатували у чоловіка вогнепальне поранення та струс головного мозку. Жінку затримано, їй повідомлено про підозру за замах на вбивство. Зловмисницею виявилась 28-річна киянка, яка донедавна перебувала в близьких стосунках із 53-річним потерпілим.

 жінка стріляля в колишнього у києві

Проведеними першочерговими оперативними заходами поліцейські розшукали порушницю та затримали її в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Пістолет травматичної дії вилучено.

 28-річна жінка стріляла в колишнього у києві

Фото: Національна поліція

Наразі за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України замах на вбивство. Жінці загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві двоє чоловіків та жінка допомагали чоловікам ухилитися від мобілізації та продавали фальшиві діагнози про непридатність до військової служби. Зловмисникам оголошено підозри.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.01.2024 10:53