Фото: соцмережі / ілюстративне

У Кременчуці стався потужний вибух на промисловому об'єкті: що кажуть чиновники

У понеділок ввечері, 18 грудня, у Кременчуці Полтавської області пролунав потужний вибух. Місцева влада повідомила, що інцидент стався на одному з підприємств міста.

Про це повідомив очільник Полтавської ОВА Філіп Пронін. За словами чиновника, в Кременчуці стався вибух на промисловому об'єкті.

"Постраждалих немає. На місці працюють усі відповідні служби та з'ясовують обставини події", — зазначив очільник області.

Чи стався витік азоту

Начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Ледник підтвердив інформацію про збій у техпроцесі підприємства, що призвів до вибуху. Він просить містян припинити поширювати чутки про те, що на "місто насувається хмара азоту або сірководню".

"Ніякого викиду азоту або сірководню немає", — наголосив він.

Нагадаємо, раніше російська пропаганда поширювала фейки, що Україна нібито готує підрив Кременчуцької гідроелектростанції "за каховським сценарієм". Зокрема, російські ЗМІ брехали, що Київ замінував Кременчуцьку ГЕС "для провокації проти Росії з метою створення суспільної напруженості та звинувачення російської армії в атаці на станцію".

Також повідомлялось, що росіяни вигадали нові фейки, які пов'язані зі звинуваченнями України у нібито використанні біологічної зброї. Зокрема, ворог поширює брехню щодо підготовки до провокації з біологічною зброєю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.12.2023 22:27