Фото: Павло Кириленко у Telegram / ілюстративне

У Кременчуку завершили пошукові роботи після ракетної атаки РФ: скільки постраждало людей

У п'ятницю, 22 вересня, окупанти обстріляли місто Кременчук Полтавської області. Місцева влада відзвітувала про завершення пошукових робіт у населеному пункті.

Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. За словами чиновника, у результаті ракетної атаки по Кременчуку постраждала 31 людина, серед них троє дітей. 

"16 людей довелося госпіталізувати, їм надають допомогу медики. Одна людина загинула. Внаслідок обстрілу також постраждали навколишні будівлі. Завтра в місті працюватиме профільна комісія, яка обстежить обʼєкти й зафіксує всі пошкодження", — написав голова ОВА.

Лунін також запевнив, що люди, чиє майно постраждало, отримають компенсації. Фінансування буде забезпечене з обласного та місцевого бюджетів.

Нагадаємо, вночі 20 вересня російські окупанти завдали ударів безпілотниками по Кременчуку у Полтавській області. Влучання було зафіксовано по нафтопереробному заводу.

Також зранку в п’ятницю, 22 вересня, близько 09:00 окупанти вкотре обстріляли житлові квартали Херсона, гатили з артилерії. Херсонська обласна прокуратура повідомила, що у зв’язку з обстрілами розпочато досудове розслідування у кримінальному  провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством.

Раніше повідомлялось, що у Черкасах завершили рятувально-пошукову операцію після російського обстрілу 21 вересня. Внаслідок ворожої атаки постраждали 11 людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2023 23:15