Фото: росЗМІ

У Криму під час удару по аеродрому "Саки" був ліквідований заступник командира 43-го авіаційного полку

Внаслідок атаки Повітряних сил Збройних сил України по військовому аеродрому "Саки" у тимчасово окупованому Криму був ліквідований підполковник, заступник командира російського 43-го авіаційного полку Чорнобривий Олександр Іванович.

Відповідна інформація опублікована на сайті "Миротворець".

Зазначається, що Чорнобривий загинув під час атаки Повітряних сил крилатими ракетами Storm Shadow/SCALP по командному пункту РФ на аеродромі "Саки" в ніч з 5 на 6 січня.

Що відомо про окупанта

Олександр Чорнобривий народився 4 квітня 1985 року. Навчався у Краснодарському вищому воєнному авіаційному училищі льотчиків. Попри те, що народився окупант у Криму, після закінчення навчання у 2007 році він отримав російське громадянство. Після того, як Чорнобривий отримав паспорт РФ, його відправили у Чорноморський флот. Спершу він пілотував на Су-24, а потім перейшов на Су-30СМ. Він був льотчиком штурмової ескадрильї Сакського окремого штурмового авіаполку.

Моніторингові канали повідомляють, що окрім Чорнобривого внаслідок удару по аеродрому "Саки" загинули ще троє окупантів. Їх імена наразі не відомі.

Нагадаємо, пізно ввечері 5 січня у кримській Новофедорівці під ударом був військовий аеродром "Саки". Загалом очевидці нарахували до 10 вибухів у тому районі.

Згодом командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що українські військові вразили пункт управління російських агресорів у тимчасово окупованому Криму на аеродромі в Саках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.01.2024 16:39